Muskeljentene

Muskeljentene

Om Bloggen

Motiverende, inspirerende blogg for deg som ønsker livsstilsråd om trening og helse.


Resultatet av feriefråtsing?

LivsstilPosted by Silje Tønnesen Wed, October 28, 2015 06:03:38
God onsdagsmorgen :)Da var vi hjemme fra vår regnfylte ferie. Jeg har aldri sett så mye lyn på en uke før.. Og aldri blitt så redd for at rommet jeg har ligget på faktisk eksploderte. Det var heldigvis kun "bare" torden. Kan tro jeg nærmest tissa på meg i søvne ja!

Vi dro i går fra strålende vær, noe vi hadde fått nyte hele 6 timer i løpet av ferien. Det var veldig bittersweet å sitte på frokosten og sole seg etter en uke med helvetesvær, for dermed å pakke og dra hjem til kalde Norge.

Men likevel var det litt på tide å komme seg hjem, tilbake til litt rutiner, både i forhold til kosthold og trening spesielt! Vel og merke skal jeg ærlig innrømme at jeg er en sterk tilhenger av balanse, og alt med måte. Det er viktig å kunne kose seg, skeie ut litt - kanskje legge på seg littegrann? Hehe..
Men til syvende og sist handler det om det generelle livsstilen, og hvilke valg vi gjør til vanlig. Så selv om Nico og jeg kanskje fråtset litt og koste oss, så faller vi fort tilbake til vanlige rutiner igjen.
Det er nødvendig at man ikke stresser og bekymrer seg for vekten og kroppen til et hvert tidspunkt. Helårskroppen er et glimrende begrep, og det vil kun gagne deg å gi deg selv litt slingringsmonn i ny og ne :)

Nå er vi "heldige" i den forstand at vi lever og ånder for trening, så ikke ulikt oss dro vi så og si rett fra flyplassen og på Crossfit! Skal ikke si at jeg var supergira og i veldig god form... Men skal si det var deilig å komme seg i gang igjen.

I Tyrkia var det et lite treningsrom vi kunne bruke, så det ble et par styrkeøkter og litt kroppsvekt sirkeltrening på gresset utenfor hotellet. På treningsrommet kjørte vi blant annet frontbøy (med en rusten vektstang som ble brukt til benkpress), utfall, skulderpress og liggende pullups til stang.
Nico lot ingen av vektene være igjen til andre

Jeg kjørte også en liten WOD blant annet:

3 runder:

400 m løp

20 pushups

20 situps

20 utfall

Direkte over til EMOM 5 (each minute on the minute):

10 burpees med 10 kg plate

Og til slutt:

Tabata (20 sek arbeid/10 sek pause x 8)

Planke med vekt på ryggen

(Kan bli greit sliten om man bare er litt kreativ)

Gårsdagens økt derimot.. Litt tyngre vekter og litt mer action. Det ble syrefest hvertfall!

Først:
3x3 tunge knebøy, og deretter:

- 21 squatcleans

- 400 løp

- 15 squatcleans

- 400 m løp

- 9 squatcleans

Bilde fra Oslo Complete Competition i September

Jeg kommer til å legge ut et innlegg om vektløfting og disse øvelsene som kanskje ikke er så kjent for alle. Men de er krevende, og dritkule - synes i hvert fall jeg. Det er også ekstremt god trening!

I dag blir det vel en økt til på Crossfiten, og mye mobilisering ettersom at det ble litt for lite av det på ferien. Så dere skal ikke se bortifra at det blir en liten oppdatering med nye mobilitetsøvelser snart!

Ha en strålende dag i kalde, fine Norge folkens! Og husk; litt bevegelse er bedre enn ingenting.  • Comments(0)//muskeljentene.prettysmooth.no/#post26