Muskeljentene

Muskeljentene

Om Bloggen

Motiverende, inspirerende blogg for deg som ønsker livsstilsråd om trening og helse.


Halloween

LivsstilPosted by Silje Tønnesen Sat, October 31, 2015 19:13:30
God kveld alle små og store, skumle og flotte!

I dag er det halloween, og jeg har egentlig ikke noe veldig stort forhold til denne dagen, annet enn at jeg blir tom for godteri å gi ut til barna altfor fort. Tror jeg kompenserer fra noe i barndommen ved å kaste en håndfull til hver. Don`t judge, de elsker meg.

Annet enn det, er jo halloween dagen for festivitas med utkledning og voksendrikke. Skal si at jeg ikke har funnet ut hva jeg skal ha på meg i skrivende stund, men det kommer vel nå i takt med alkoholen jeg for øyeblikket inntar.
Uheldigvis fikk jeg ikke vært med på den eventen jeg hadde gledet meg mye til på Crossfiten, nemlig Halloween WOD (!). Hvor alle kler seg ut og trener så sminken renner ut over kostymet og bukseliner spjæler. Fytti, så mye gøy jeg gikk glipp av.
MEN! Hva er vel mer moro enn å trene alene? Jeu da.Jeg fikk i hvert fall drasset meg ned til Sandvika, tung i kroppen og sliten i hodet. Har ikke vært helt i form for tiden, så får bare finne meg i å være litt elefant.
Fikk gjort litt vektløfting, litt styrke og teknikk, og selvfølgelig en liten sirkel.
Den kan jeg faktisk tipse dere om, den er ganske enkel, men gir en real trening:

5 runder:
60 sek KB swings
60 sek KB skulderpress
60 sek KB utfall
60 sek romaskin
60 sek hvileØnsket å gi meg etter første runde, for å være helt ærlig. Men i den sporten her, og utifra mine mål, vet jeg at det er disse dagene man blir bedre på. Dagene man bare vil ligge ned og dø litt. Det er da du skal ta deg sammen, jobbe med mentaliteten og jobbe deg forbi hindringene. Da er det deilig å være ferdig skal jeg si deg!

Men nå må jeg faktisk drikke opp vinen, åpne champisen, og kaaanskje finne ut hva jeg skal ha på meg?

Dere må ha en skummel aften, så høres vi vel imorgen. Jeg tar turen på Crossfit Sandvika uansett form, bare for at dere skal få litt mobilitetsøvelser å bryne dere på. Fordi jeg er så sinnsykt snill.

PEACE! (Hippie er kanskje en idè?)  • Comments(0)//muskeljentene.prettysmooth.no/#post33