Muskeljentene

Muskeljentene

Om Bloggen

Motiverende, inspirerende blogg for deg som ønsker livsstilsråd om trening og helse.


Fyllesyk?

HelsePosted by Natalie Enåsen Alvarstein Sun, November 01, 2015 11:20:02

Hei og god søndag smiley

Ble det en lang natt med mye alkohol igår? Da bør du begynne å ”reparere” kroppen så fort som mulig. Det som gjør deg fyllesyk er giftstoffer som kroppen skiller ut ved forbrenning av alkohol. Start dagen med å drikke masse vann. Lag deg deretter en banan smoothie!

Jeg bruker ca 3 bananer, litt naturell yoghurt, noen biter ananas, et par isbiter, en god del juice (hvilken som helst type, avhengig av hva slags smaker du liker), et par spiseskjeer kokosmelk og litt proteinpulver med sjokoladesmak. Proteinpulveret bruker jeg mest for smakens skyld, men det kan umulig skade å tilføre den slitne kroppen litt proteiner.


Bananer tilfører kroppen elektrolytter som kort sagt hjelper kroppen å komme i væskebalanse igjen. De inneholder også store mengder kalium som kroppen din har blitt tappet for på grunn av alkoholen. Bruk en god del juice i smoothien slik at du får i deg mye fruktose (sukker) fra frukt som vil gi deg energi. Juicen bidrar også med vitaminer og mineraler.

Et annet råd mot fyllesyke er å komme deg ut i frisk luft! Frisk luft kurerer den ekle følelsen man har etter man har drukket noen enheter for mye. Så om du er fyllesyk; sprett opp å lag en banan smoothie og deretter kom deg ut i frisk luft! Det er min plan nåsmiley Ha en sporty søndag alle sammen!

Natalie

  • Comments(0)//muskeljentene.prettysmooth.no/#post34