Muskeljentene

Muskeljentene

Om Bloggen

Motiverende, inspirerende blogg for deg som ønsker livsstilsråd om trening og helse.


Den nakne sannhet!

LivsstilPosted by Maria Høili Sat, October 31, 2015 09:10:26
Hei god lørdag kjære lesere.

Vil komme med en skrekkelig oppdagelse jeg gjorde i forbindelse med fotoshooten jeg hadde sist uke.

Vi er alle angrepet av perfeknthet i alle kategorier,perfekt hud, hår, negler,sminke, kropp osv og de største bidragsyterens til dette er INSTAGRAM og FACEBOOK.

Jeg synes det er både skremmende og trist at man skal få dårlig selvbilde og alt for høy kroppsfokus av å sitte å skråle den ene perfekte etter den andre. MEN vi lever i en fiktiv verden full av løgner og bedrag. Det er vel en god nyhet for de fleste i grunn, med tanken på at det er faktisk ikke så perfekt som det fremstår.Med denne appen, kan du faktisk totalredigere deg selv! Da snakker jeg ikke bare om ansikt. Du kan fikse på kroppen også, i alle fasonger og høyder.

Det er faktisk det sykeste jeg har sett noen gang, nå kan alle lage en perfekt utgave av seg selv.

Synes det er greit og nevne for jeg vet hvor tøft det kan være særlig for unge mennesker som så lett blir påvirket av alt for høye utseendemessige krav.

Jeg har redigert meg selv som eksempel under:Med og uten rompe, dessverre for meg så har jeg ikke så stor rompe som jeg skulle ønsket, men sånn er livet, da får man gjøre noe med saken i den virkelige verden.
Jeg har selv møtt på folk på gata som redigerer bildene sine så mye at jeg faktisk har problemer med å kjenne de igjen. Synes det er synd at verden har blitt slik at man ikke er bra NOK for seg selv lenger. Istedenfor å skape seg bedre selvfølelse gjennom aktivitet og kosthold sitter man med redigerings knappen klar?

Synes denne utviklingen er meget skremmende og usunn. Håper det blir en slutt på galskapen snart.

KOS DERE i den virkelige verden i dag og ha en fantastisk kul Halloween.

klem fra Maria
  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Mon, November 02, 2015 17:18:09

Det jeg skulle få frem i innlegget er at folk får et usunnt kroppsfokus ved å lage avantarer av seg selv for det har lavt selvbilde. Dette er ikke bra forbilder for en kommende usikker og lett påvirkelig generasjon . Maria

Posted by kjell. Sun, November 01, 2015 21:56:24

Redigering av egne bilder er helt opp til en selv hva man vil gjøre med bildene.

Enkelt - Ikke å bry seg.


Posted by jon Sat, October 31, 2015 15:40:02

nydelig, får virkelig trent høyrearmen takk :)

Posted by Joachim Sat, October 31, 2015 11:23:55

keep up the good work and motivation !