Muskeljentene

Muskeljentene

Om Bloggen

Motiverende, inspirerende blogg for deg som ønsker livsstilsråd om trening og helse.


Hva betyr balanse for deg?

LivsstilPosted by Silje Tønnesen Mon, November 02, 2015 14:57:46
God ettermiddag, fintfolk!


Håper dere også har nytt av høstværet i dag? Det har i hvert fall jeg.


Jeg har oppdatert mye om balanse for tiden, og snapchaten min bugner av "balance" hashtagger. Dette som følge av godteri, pizza og boller.. Ja, på hverdager! Balanse er en veldig viktig verdi for meg, og som Maria la ut om i går, er alle forskjellige, og må finne sine viktigste verdier for å kunne ta valg som er riktige for seg selv.


Jeg har opp gjennom årene tenkt mye over hvor min plass er i livet. Hele tiden overanalyserer andres blikk og syn på meg, hvordan jeg skal kunne bli godt likt. Hvor passer jeg inn, hva vil jeg gjøre, hvordan vil jeg leve, hvem er jeg egentlig? Nei. Det er er spørsmål som ikke er veldig lett å svare på i dagens samfunn. Mange år med overanalyseringer og forvirrende tanker. År med psykologtimer og sykdom. alt som foregår i hodet mitt gjør meg ofte sliten, hvordan det er mulig å tenke så mye meningsløst og skape sin egen fantasiverden av negativitet og frykt.

Jeg har møtt mye motgang som barn, hatt spiseforstyrrelser i ungdomsårene, og depresjoner i senere år. Det har vært tøft og en ekstremt vanskelig tankegang å utvikle i ettertid. Men det har også vært med på å utforme den jeg er. Jeg har blitt sterk og modig, men jeg er også redd for mye som ikke er like tilsynelatende. Og jeg må trekke meg tilbake for å ikke la omverden komme for dypt innpå og ha en innflytelse på meg og mitt. Det er sånn jeg er.

Alle har en overflate og en fortid. Til syvende og sist har min fortid utformet den personen jeg er i dag. Jeg har funnet mine verdier, mine styrker og svakheter, og ikke minst min selvuhøytidelighet. En som ikke er altfor varsom på hva hun sier, og er direkte og ærlig. En som ikke bryr seg like mye om utseende som hun kanskje burde gjort til tider, og kanskje ikke spist like mye usunt. Men jeg har skjønt at det "riktige" ikke har lik betydning for alle, og for meg er balanse nøkkelen.

Når det kommer til bloggen, og det vi deler med dere, så skriver vi individuelt og subjektivt. Vi er tre svært ulike jenter med ganske ulike inspirasjonskilder og forskjellige verdier og forhold til kanskje trening og mat spesielt. Jeg spiser gjerne godteri, pizza og hamburger på hverdagene hvis dette byr seg, uten at jeg tenker noe på hvor mye jeg må trene for å bli "kvitt" dette. Jeg trives med litt ekstra fett på kroppen, og spiser og trener for prestasjon og for å bli bedre, sterkere.

Men vi er alle forskjellige, assosierer med ulike mennesker og historier, forholder oss bedre til en måte å kommunisere på enn andre. Søker motivasjon og støtte fra noen man kan kjenne seg igjen i, eller ser opp til. Og det er nettopp det jeg ville få frem gjennom dette innlegget. Vi er tre veldig ulike jenter, men trives godt i hverandres selskap. Vi har ulike meninger og verdier, men jobber mot samme mål- nemlig å motivere DERE!

Kanskje du motiveres mer av Maria enn meg, fordi hun har jobbet beinhardt for å få en kropp som er ganske så hardcore. Motiveres du mest av kosthold og gode, sunne tips om hvordan du kan leve en lettere hverdag, motiveres du mest sannsynlig av Nathalie. Kanskje motiveres du mer av meg. En som løfter tungt, spiser godteri og er lite høytidelig. Hvem vet?


Alt jeg vet er at når man først har funnet ut hvem man vil være, så stå for det 100%. Det er sjelden vare nå til dags, å møte noen som har 100% respekt for seg selv og sin personlighet, og tørre å stå frem med sine egne verdier og meninger. Jeg mener at dette er en mangel i samfunnet, og håper vi kan bidra til flere vinklinger og en kontrast til mainstreamen. Til og med innad i vår blogg.

Håper du ikke ble altfor lei av å lese om meg og mine tanker - for det er mange av dem. Men for meg er det et viktig budskap!

Ha en strålende høstdag videre, kom dere ut på tur i dag dere også!

xoxo Silje  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.